Superstarfeest

Houdt je kind van zingen en wil het niets liever dan in de spotlight staan? Dan is het SuperStar verjaardagsfeest met eigen cd opname een ervaring om nooit te vergeten!

met fotoshoot en cd

Kies je favoriete hit en neem in een echte geluidsstudio je eigen cd op. Studio Audioshape is een echte opnamestudio met café met dansvloer en karaokepodium Uitermate geschikt voor een feestje dus. Bij binnenkomst staat de taart en een drankje klaar. Na het feliciteren en uitpakken  van de cadeautjes, krijg je tijdens een echte zangles met stemoefeningen.

 

Na het inzingen, ga je de opnamestudio in om onder begeleiding van geluidstechnicus Tjaard je favoriete hit op te nemen. Voor de cover van de cd wordt een fotoshoot gedaan met de jarige.  Als de opname klaar is, worden de cd's direct gemixt en gedrukt worden en kunnen de feestvierders verder zingen oen swingen p het karaokepodium! Het feest wordt afgesloten met patat en een drankje. Tot slot krijgt iedereen een cd mee en je bent de Ster van de dag!

Dit feest kost € 159,95 en is voor maximaal 14 personen. Het feest duurt ongeveer 2½ uur. Grotere groepen of andere wensen zijn in overleg mogelijk.

  • Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon
VOLG ONS OP FB EN INSTA 
STUDIO
AUDIOSHAPE
CONTACT
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now